lalia

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zlé dni - Bad day/s

Keď sa stane jedna zlá vec, zrazu sa ich stane veľmi veľa

Bad day/s

   V nadpise som chcela použiť veľmi známu vetu ´´Prečo na posratého aj hajzeľ spadne´´ ale pripadalo mi to vulgárne dať to hneď do nadpisu a vlastne som ani poriadne nevedela odpovedať prečo. Ak niekomu kto toto číta vadia aj malé vulgarizmy prepáčte mi to prosím, ale priznajme si to hodí sa to na vyjadrenie. Určite už aj vám sa milion krát stala zlá vec a zrazu sa stávala jedna zlá vec za druhou. A už si každý z vás pomyslel vety: to snáď neni možné, je to ako v začarovanom kruhu, dneska je deň debil, nič sa mi nedarí a iné. Preto som začala túto tému, lebo všetkým okolo mňa sa to začalo stávať a majú tieto dni dosť zlé. Pomyslela som si, že vlastne čo by človek mohol urobiť aby tú reťazovku zastavil. Čo mi radili iný? O čom som počula? Čo sama používam? Za pokus nič nedáte, tak tu je pár typov:

  • skúste si pustiť, pomyslieť si niečo čo vás istotne rozveselí a smiať sa na tom aspon minútu aj vyše
  • sadnite si nadýchnite sa, vydýchnite a porozmýšľajte čo ďalej (keď sa stala prvá vec) určite nezačnite hneď hysterčiť, búchať do všetkého, vrieskať, a hneď s horúcou hlavou vymýšľať čo ďalej, môže sa stať že pokazíte toho omnoho viacej (poznám pár ľudí (vrátane mňa), ktorí takto reagujú a vždy som sa čudovala, že koľko sa toho zrazu pokazí)
  • pomodlite sa (známe aj od múdrych starých materí a určite to nieje na škodu)
  • ostaňte doma =)
  • vsugerácia: zostaňte na mieste a začnite si rozprávať: už nič sa mi nestane teraz bude len dobre, dneska sa mi budú stávať len dobré veci a iné vety ktoré vám napadnú
  • choďte si na hodinku pospať

 Možno to niekomu pomôže to sa nedá vedieť, ale ako som vravela za pokus nič nedáte.

 Máte aj vy niaky typ na zastavenie reťazovky?


O mne a blogu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014